Blog van Mirjam de Bakker. Ik deel mijn Design avonturen en alles over de reis van Expat naar Repat met je

Blog - De reis van Expat naar Repat

  • Jou helpen je weer (sneller) thuis te voelen in Nederland is mijn missie

In dit blog schrijf ik over alles wat te maken heeft met mijn reis van Expat naar Repat. Omdat er zoveel herkenning is als ik er met andere repats over praat, maak ik op dit moment ook een Podcast over dit onderwerp.

Nieuws !! 

Kom begin 2024 naar de Netwerk & Workshop dag "Repats en de NL'se arbeidsmarkt" - meer info volgt binnenkort, dus ben je op zoek naar goede manieren om te netwerken met like-minded people en ben je je aan het voorbereiden op het vinden van werk,  schrijf je alvast in en hoor als eerste wat deze supertoffe, leerzame en  inspirerende dag inhoudt en wat dit jou gaat brengen!

Ik vertel je graag iets meer over mij, Mirjam de Bakker, en mijn achtergrond en filosofie als Repat en ondernemer
Zeeuws strand met blauwe lucht en vrachtschip. Illustratie bij de blog wanneer ben je een Repat? Wat is de betekenis van de woorden Expat en Repat?

Wanneer ben je nou een Repat?

oktober 20, 2023

Wat is de betekenis van de woorden Expat en Repat? Het woord Expat klinkt je al wel bekend in de oren denk ik, maar wat is de betekenis van de…

bordje met straatnaam. van expat naar repat, je weer thuisvoelen in Nederland

De reis van Expat naar Repat – Hoe voel je je weer thuis in eigen land?

april 26, 2023

Terugkomen is moeilijker dan weggaan Inmiddels durf ik wel te zeggen dat ik weer echt thuis ben, hier in Nederland. Maar dat is zeker niet vanzelf gegaan; net als bij…

Op de hoogte blijven van nieuwe blogartikelen?

Volg mij op mijn socials!