Hoekwoning
Hilversum - Boomberg

Een prachtige ruime hoekwoning uit 1903 onderging onder leiding van MstudioBees een totale verbouwing en restyling van zolder tot kelder. Deze uitbouw en transformatie tot woonkeuken is daar onderdeel van! Het is een lichte, moderne ruimte geworden met warme kleuraccenten. De fraaie stalen schuifdeuren vormen, indien gesloten, een afscheiding tussen deze ruimte en de lees- & TV-kamer.

Woonkamer hoekhuis villawijk hilversum met visgraatparket en stalen deuren. Een prachtige ruime hoekwoning uit 1903 onderging onder leiding van MstudioBees een totale verbouwing en restyling van zolder tot kelder.
SL39stoelwoonW
SL39bar-1
SL39w5-1
SL39koffie-1
SL39bankdetailW
SL39w2-1
SL39w3-1
SL39w4-1
SL39w6-1
SL39w7-1
SL39bar-1

Dankzij Mirjam is ons huis echt áf

Toen wij ons huis van begin 1900 compleet aan het renoveren waren, hebben wij Mirjam gevraagd om onze wens - het combineren van nieuw en oud - te verwezenlijken. Het huis heeft zijn typische begin 20ste eeuwse identiteit behouden maar heeft tevens een ‘moderne’ eigentijdse look.

Haar ontwerpen hebben ervoor gezorgd dat we het huis efficient hebben kunnen ‘herindelen’. Zo was er een uitdaging om de grote badkamer op te splitsen in 2 badkamers. Op een creatieve manier heeft ze een ontwerp bedacht waarbij dit mogelijk was (iets wat een badkamerspecialist niet lukte). Verder heeft zij de aannemer begeleid gedurende de volledige verbouwing, en gezorgd voor de details van het intekenen van tegelwerk tot het uitwerken van de lichtplannen.

Tot slot zijn de moodboards van Mirjam echt een eye-opener. Op een prettige manier laat zij je kennismaken met combinaties van kleuren en materialen die je zelf nooit bedacht zou hebben maar die het huis echt àf maken.

O & F | Hilversum