Interieur advies - werkwijze en pakketten

 

Nu je terug bent in Nederland ben je ontzettend blij om eindelijk weer een eigen huis te hebben wat je helemaal naar eigen wens kunt inrichten. Maar waar begin je?

Je haalt met mij een ervaringsdeskundige in huis; ik ben na 14 jaar buitenland met mijn gezin alweer een aantal jaren terug en heb zowel in Londen als in Nederland mooie verbouwingen en stylingopdrachten gedaan.

Daarom begrijp en herken ik heel goed hoe belangrijk het is om juist nu de juiste aandacht en begeleiding te krijgen bij de verbouwing en inrichting van je huis. Want dat is de plek waar jouw persoonlijkheid en de herinneringen die je mee terug neemt tot hun recht komen.

Je huis is tenslotte de basis van waaruit je het leven hier in Nederland weer kunt gaan vormgeven. Balans hieron is belangrijk. Balans tussen het omarmen van je nieuwe leven hier in en de kunst, objecten, foto’s en meubels die je met liefde hebt verzameld tijdens je expat avonturen.

 

We gaan samen uitzoeken wat je nodig hebt aan de hand van mijn unieke Repat stappenplan. Mijn aanpak helpt jou om helder te krijgen hoe je elke ruimte wil gebruiken, welk gevoel je daarbij wil hebben en wat voor stijl daar bij past. Vervolgens adviseer ik je  over kleurgebruik, stoffering, verlichting en meubels en afhankelijk van wat we afspreken gaat dat op schaal ingetekend of via Moodboards en een shopping lijst.

De projecten die ik doe variëren van de (re)styling van specifieke ruimtes tot een compleet interieur ontwerp incl. tekeningen en lichtplan tot het begeleiden van een volledige verbouwing.

Of het nu gaat om je 'forever home' of een plek die je tijdens elk verlof als fijne, vaste basis ervaart, ik adviseer je graag. Op de projecten pagina vind je vast een aantal van mijn interieur projecten ter inspiratie

Boek een gratis 30 minuten call

Meer weten? Boek deze gratis call met mij, daarmee help ik je al een beetje op weg door wat vragen te beantwoorden én te stellen, kun je daarna bedenken of we een match zijn!

Interieur styling advies | vanaf € 995*

Het gesprek vindt plaats in de ruimte waar het advies voor gaat gelden.

 • Vooraf ontvang ik van jou een aantal inspiratieplaatjes en/of een moodboard, zodat ik me goed kan voorbereiden.
 • We hebben een uitgebreid gesprek over de wensen en we spreken door bij welke onderdelen en voor welke ruimtes je mijn advies wil inzetten.
 • Ik neem stalen van stof, behang, materialen, verfkleuren etc. mee om een eerste selectie te maken.

Met deze informatie ga ik aan de slag. Ik werk een compleet interieuradvies uit. Dit zal in ieder geval bestaan uit:

 • een moodboard
 • kleuradvies voor verf en behang
 • de stijlrichting voor de afgesproken ruimte en daarbij behorende meubels
 • relevante weblinks naar winkels/producten, om zelf mee aan de slag te gaan

Dit complete advies e-mail ik als PDF.

 

* Dit is een startprijs. Ik stuur altijd een maatwerk offerte naar aanleiding van het intakegesprek (dit is telefonisch of online). De prijs hangt onder andere af van de grootte van het pand, de hoeveelheid ruimtes waar advies voor nodig is en hoe gedetailleerd het advies gewenst is.

Deze afbeelding illustreert mijn passie voor mooie kleuren en materialen en dit moodboard laat mijn stijl als interieur ontwerper zien
DSCF7900

Advies op Maat | € 75/uur (min. 3 uur)

Het advies vindt plaats in de woning.

 • Vooraf hebben we een telefonische intake. Je deelt vervolgens een aantal inspiratieplaatjes en de plattegronden van de woning met mij. Je geeft aan wat je wensen zijn en wat prioriteit heeft. Zo kan ik mij goed voorbereiden.
 • Ik neem een heleboel stalen van stof, behang, materialen, verfkleuren etc. mee waarmee we samen aan de slag gaan om de stijlrichting te bepalen.
 • Ik laat een moodboard bij je achter zodat je zelf aan de slag kunt.
 • Ik deel met je bij welke winkels ik denk dat je de meeste kans van slagen hebt.

Afhankelijk van het aantal uur dat we afspreken kan dit daarna worden aangevuld met:

 • 2D plattegronden met ingetekende meubels
 • lichtplan
 • advies maatwerk meubels

Interieur Ontwerp | offerte op maat

Tijdens de kennismaking stellen we gezamenlijk vast wat de scope is van de opdracht. De offerte zal een duidelijke omschrijving van een aantal van onderstaande  onderdelen omvatten, uiteraard voor zover relevant en besproken.

 • tijdlijn nieuwbouw/verbouwing/verhuizing
 • verantwoordelijkheden MstudioBees en betalingscondities
 • verantwoordelijkheden derde partijen (bijv. aannemer en zijn team, professionals uit netwerk MstudioBees, toeleveranciers etc.)
 • 2D plattegronden, aangevuld met 3D waar nodig
 • moodboards
 • stijlrichting
 • materialisering en kleurkeuzes
 • lichtplan
 • advies meubels en eventueel maatwerk
 • advies vloer en raambekleding
 • advies/meedenken keuken/badkamers
 • shopping list met weblinks/adressen
Moodboard-5W verkleind 964x1000
Mayo

Additionele kosten

Voor alle opties gelden de volgende additionele kosten:

Reiskosten

€ 0,21/km (bij een afstand van > 25 km van Hilversum).

Betaald parkeren

Deze kosten worden bij de klant in rekening gebracht. Waar mogelijk wordt gekozen voor onbetaald parkeren, mits binnen 10 minuten loopafstand.

Overige kosten

Eventuele transport-/afleverkosten van derden.

 

Heb je nog vragen?

Neem dan contact met mij op, ik ga graag met jou in gesprek.

Bekijk ook de veelgestelde vragen pagina (FAQ) voor meer informatie.